088-4226-088 info@haco.nl

Verlichte Letters

Doosletters

Doosletters kunnen uit diverse materialen gemaakt worden. Aluminium is daarbij een veelgemaakte keuze, vanwege de goede eigenschappen van dit materiaal en het goed kunnen bewerken ervan. Maar ook andere metalen kunnen uw naamsaanduiding een heel speciaal aanzien geven. Bijvoorbeeld roestvaststaal (RVS), messing en koper hebben allemaal een eigen unieke uitstraling. Ook verschillende schuur‐ en spuittechnieken kunnen uw tekst net even dat speciale uiterlijk geven waar u naar op zoek was. Met digitale foto/fullcolourprints [al dan niet lichtdoorlatend] zijn er eigenlijk geen grenzen meer aan het uiterlijk van uw reclame. Doosletters zijn met verschillende systemen uit te lichten. Haco Lichtreclame BV kiest daarbij voor kwaliteit en duurzaamheid.

Profiel 1

Profiel 1

Profiel 2

Profiel 2

Profiel 3

Profiel 3

Profiel 4

Profiel 4

Profiel 5

Profiel 5

Profiel 5P

Profiel 5P

Profiel 8

Profiel 8

LED reclame

Voor inwendig te verlichten doosletters of vormen is naast neonreclame inmiddels LED een goed alternatief. Haco Lichtreclame BV gebruikt hiervoor waterdichte LED‐systemen, die qua lichtopbrengst en levensduur niet meer onderdoen voor neon. Ook zijn er hele fraaie installaties te produceren met van kleur veranderende RGB‐LED’s. Uiteraard verzorgen wij desgewenst het ontwerp, aanvraag gemeentevergunning, productie, montage en onderhoud! Ook bent u van harte welkom in onze showroom waar we u meerdere modellen kunnen laten zien.

LED Letters

Hluxx 300

LED letters

Hluxx 300 verlicht

Neonreclame

Als er één vorm van lichtreclame is die specifieke aandacht verdient, is het wel neonreclame. Over neon, en zeker over de reclametoepassing daarvan, is enorm veel te vertellen. Neonglas wordt nog steeds volop gebruikt om lichtreclame’s dat bijzondere extra karakter te geven. Naast alle andere verlichtingssystemen die in de loop der jaren zijn ontwikkeld blijven neonsigns nummer 1 als het gaat om duurzaamheid, betrouwbaarheid, prijs / kwaliteitsverhouding en niet in de laatste plaats zichtbaarheid.

Haco Lichtreclame heeft als één van de weinigen lichtreclame bedrijven een eigen Neonglasblazerij. Onze Neonglasblazerij heeft alles wat nodig is om een zo goed mogelijk Neon product te leveren. Van een ervaren Neonglasblazer die wel van een uitdaging houd, tot alle materialen die maar op neon gebied te vinden zijn. Deze combinatie zorgt ervoor dat u een Neonreclame van hoge kwaliteit krijgt en waar u mee gezien word!

Neonlijnen

Brooodzaak Groningen

Deze verlichte letters hangt op het Centraal Station van Groningen. Outline neon en hartlijn neon gemixt. Dit is mogelijk door de dikke en de dunne letters van het logo. Het neon wordt ondersteund door het folie logo op de kast. Het wordt zo een sjieken broodzaak op deze manier.

Quion Rotterdam

Quion Rotterdam

Profiel 2 doosletters met oplichtend neon. Een schitterende en felle verlichte letters met 2 kleuren neon in Rotterdam. De doosletters zijn gemonteerd op een frame die voor de ramen hangen, via pendels wordt hij weer tegen de constructie van het gebouw gemonteerd.

Neonlijnen

Neoncontouren

Voor een dierenkliniek zijn deze 4 outline neoncontouren gemaakt in de vorm hond, kat, muis, en konijn. Deze worden gemonteerd op 4 plexiglas panelen, welke achter een raam komen te hangen. Zeker een bijzondere manier om de dieren kliniek op te laten vallen!

Profiel 2

Playworld Almere

Een mooie referentie van Haco Lichtreclame is de neonreclame van Playworld in Almere. Het is een herkeninnigs punt voor de stad, het is een dubbele tekst die ook knippert en dus niet te missen is.