088-4226-088 info@haco.nl

Recentelijk heeft BMW Van Poelgeest een pand in Noordwijk betrokken waarbij Haco Lichtreclame een totaalpakket aan signage heeft gerealiseerd. De grote verlichte pyloon op 4 poten aan de doorgaande weg schetst al van veraf de herkenbare huisstijl. BMW verlichte logo’s, de dealernaam, de LED lijnen, de overheaddeur-aanduidingen, de zuiltjes, de bewegwijzering, de vlaggenmasten en de diverse folie-raamdecoraties behoren tot het totaalpakket die het pand verantwoord aankleden. Kortom, weer een mooi eindresultaat dat de moeite waard is om er eens een kijkje te nemen.

Diverse gevels van het pand zijn door Haco Lichtreclame opnieuw bekleed met aluminium plaatmateriaal zodat het pand er nu strak bij staat.

Nieuw binnen de MINI huisstijl formule is de hier door Haco gerealiseerde MINI Service & Parts platform. Deze unit geeft aan dat deze dealer ook de erkende MINI service diensten mag verlenen voor de welbekende MINI Coopers. Het gaat hierbij om een zwart podium waar MINI’s op gepresenteerd worden. Het platform wordt voorzien van een vrijstaande wand met inwendig LED verlichting die een teksten diapositief uitlichten. Een oranje LED-verlicht kader geeft het herkenbare accent aan de populaire op het platform geparkeerde MINI Cooper.

In samenspraak met de architect is de gevelreclame conform de standaard huisstijl uitstekend afgestemd op de architectuur.

gevel signage
signage