088-4226-088 info@haco.nl
Neon letters

Neonreclame

Reeds meer dan 25 jaar vakmanschap en een moderne glasblazerij leveren een uniek product op waarmee reclameobjecten een geheel eigen identiteit krijgen. Naast alle andere verlichtingssystemen die in de loop der jaren zijn ontwikkeld blijft neon verlichting nummer 1 als het gaat om duurzaamheid, betrouwbaarheid, prijs / kwaliteitsverhouding en niet in de laatste plaats zichtbaarheid.
Onze neonreclame wordt handmatig vervaardigd volgens de suspensiemethode, wat betekent dat het neonglas onder andere een krachtige en egale kleur heeft, spanningsvrij is en een lange levensduur heeft.

Door het toepassen van al of niet gekleurde buizen, verschillende poedersoorten en het gas worden talrijke kleuren mogelijk. Daarnaast wordt door Haco Lichtreclame een speciale gasvulling toegevoegd waardoor het neonglas ook in de winter een goede uitstraling houdt. Neem daarbij de hoogwaardige transformatoren en aansluitmaterialen, alles conform de hiervoor geldende normen (NEN1010, Kema-Keur maar ook de Europese norm EN 50107) en u heeft een product wat een absoluut visitekaartje zal zijn voor uw bedrijf.

Daarnaast zijn we natuurlijk ook thuis in andere verlichtingssystemen, zoals TL- en PL-verlichting, Fiberglas, LED’s, etc.

In de slideshow hierboven een mooie selectie neonreclames, welke in de loop der jaren door geheel Nederland zijn geplaatst.


Wist u dat:

…de norm EN50107 belangrijk is als het gaat om aansprakelijkheid bij eventuele (gevolg)schades. U bent in het voordeel als u kunt aantonen dat u uw installatie jaarlijks laat testen en onderhouden. Onze relaties ontvangen automatisch na de garantieperiode een herinnering en voorstel hiervoor….een neonreclame na een toch al lange levensduur gereviseerd kan worden? De systemen worden dan voorzien van een nieuwe suspensielaag en gasvulling, en kunnen dan weer een zelfde periode mee. Vooral als uw huidige tekst wat vaak storingen begint te vertonen kan dit een goede oplossing zijn.

 

Neon Rotterdam

Kiosk Rotterdam

Uw reclame wordt van ver gezien al u neon toepast. Deze kiosk in Rotterdam heeft een hart lijn neon wit. Deze is gemonteerd op een kast welke in kleur is gespoten en voor zien van folie logo. In de kast is de transformator geplaats en ook verdwijnen de electroden in deze kast. Het geeft dus ruimte voor de technische elementen maar geeft ook de reclame meer body!

Neon Utrecht

Pantalone Utrecht

Een schitterde neon tekst die helaas is verwijderd. Gelukkig hebben wij de foto nog voor inspiratie van andere liefhebbers. Neon reparatie en onderhoud voor neon in Utrecht kan bij ons heel snel want wij zijn gevestigd in Nieuwegein. Let wel op want neon moet nog uren op het inbrand raam hangen om de juiste kleur en intensiteit te krijgen.

Neon schrijf tekst

Neon schrijf tekst

De tekst “je bent wel stil vandaag of niet?” werd gemaakt in opdracht van Theater Artemis. De tekst is 3,40m lang, 12mm dik glas, en gevuld met een groene fluorecentie poeder. De neon zal 14 dagen rondreizen op tournee.

Neon Amsterdam

Neon 501 Jeans Amsterdam

In Amsterdam leveren wij nog wel zo nu en dan neonreclame of neon contouren. Vooral in de winkelstraten en in winkels zelf wordt nog veel neon toegepast. Het licht is zo intens dat het je bijna naar binnen trekt. Deze “501 Jeans” neon logo is natuurlijk schitterend, het licht weerkaatst tegen de plexiglas kast. Aan deze reclame kan je niet ontsnappen je ziet het bewust of onbewust toch.