Neon letters

Neonreclame

Reeds meer dan 25 jaar vakmanschap en een moderne glasblazerij leveren een uniek product op waarmee reclameobjecten een geheel eigen identiteit krijgen. Naast alle andere verlichtingssystemen die in de loop der jaren zijn ontwikkeld blijft neon verlichting nummer 1 als het gaat om duurzaamheid, betrouwbaarheid, prijs / kwaliteitsverhouding en niet in de laatste plaats zichtbaarheid.
Onze neonreclame wordt handmatig vervaardigd volgens de suspensiemethode, wat betekent dat het neonglas onder andere een krachtige en egale kleur heeft, spanningsvrij is en een lange levensduur heeft.

Door het toepassen van al of niet gekleurde buizen, verschillende poedersoorten en het gas worden talrijke kleuren mogelijk. Daarnaast wordt door Haco Lichtreclame een speciale gasvulling toegevoegd waardoor het neonglas ook in de winter een goede uitstraling houdt. Neem daarbij de hoogwaardige transformatoren en aansluitmaterialen, alles conform de hiervoor geldende normen (NEN1010, Kema-Keur maar ook de Europese norm EN 50107) en u heeft een product wat een absoluut visitekaartje zal zijn voor uw bedrijf.

Daarnaast zijn we natuurlijk ook thuis in andere verlichtingssystemen, zoals TL- en PL-verlichting, Fiberglas, LED’s, etc.

In de slideshow hierboven een mooie selectie neonreclames, welke in de loop der jaren door geheel Nederland zijn geplaatst.


Wist u dat:

…de norm EN50107 belangrijk is als het gaat om aansprakelijkheid bij eventuele (gevolg)schades. U bent in het voordeel als u kunt aantonen dat u uw installatie jaarlijks laat testen en onderhouden. Onze relaties ontvangen automatisch na de garantieperiode een herinnering en voorstel hiervoor….een neonreclame na een toch al lange levensduur gereviseerd kan worden? De systemen worden dan voorzien van een nieuwe suspensielaag en gasvulling, en kunnen dan weer een zelfde periode mee. Vooral als uw huidige tekst wat vaak storingen begint te vertonen kan dit een goede oplossing zijn.