088-4226-088 info@haco.nl

Een “gevangenis” van binnen bekijken, daar een hapje en drankje doen met andere bajesklanten en daarna weer vrij naar buiten wandelen? Het kán gewoon, in hartje Amsterdam nog wel.

Daar opende recentelijk De Bajes, een “Bar en bikkesement”. Wie het Amsterdams een béétje meester is, weet dat dat lekker eten en drinken betekent. In de nor vinden we de mooiste kunst van verschillende grote namen. Voor de buitenkant van de lik werd Haco ingeschakeld om een passende lichtreclame te maken die recht doet aan al dat creatiefs. Een mooie klus waarbij we verschillende technieken konden inzetten.

Om de boeven tegen te houden (zitten die in dit geval nu binnen of buiten?) plaatse Haco in één van de grote vensters een heus ondoordringbaar traliewerk, waarop we het logo in neonglas aanbrachten. De ondertekst werd in folieletters aangebracht. Boven de entree plaatsten we een tekst in profiel 8, ofwel volledig verlichte acrylaat doosletters. De nodige foliebelettering op glas en dubbelzijdige gevelpaneel maakte het plaatje compleet.

Het is altijd leuk om mooie neonreclame in hartje Amsterdam te mogen plaatsen. We hopen dat, mede door ons werk, veel mensen de weg naar de Bajes weten te vinden.

Blijf uit de problemen!

 

website: www.naardebajes.nl