088-4226-088 info@haco.nl

Onderhoud aan uw lichtreclame. Binnen en buiten verlichting zijn immers uw visitekaartje.

Onderhoud aan uw gevelreclame en binnenverlichting. Dat is net zo vanzelfsprekend als onderhoud aan uw pand, uw auto of uw relatie. Onderhoud aan de lichtreclame, het visitekaartje van uw bedrijf,  aan de buitenzijde van uw pand is nodig omdat zich er viezigheid kan ophopen, er kan alggroei ontstaan. De servicemensen van Haco hebben zelfs knaagdiernesten achter lichtreclames aan getroffen.

Onderhoud aan uw buitenreclame: een noodzaak.

Natuurlijk kan achterstallig onderhoud storingen en schades veroorzaken. En er is weinig zo deprimerend als een gevel met een niet goed functionerende signing. Storingen kosten dus geld aan twee kanten. En een lichtreclame die met algen begroeid is is ook niet het beste visitekaartje van uw bedrijf. Een stralende signing geeft immers een heldere presentatie van uw bedrijf, aan uw investering.

Regulier onderhoud aan buiten reclames en verlichting is dus een must voor de beleving van uw bedrijf. Bovendien voorkomt het preventieve onderhoud storingen en verlengt het de levensduur van uw installatie. Tel daarbij dat Haco Lichtreclame een volledig, scherp gecalculeerd onderhoudsprogramma voor uw in- en uitpandige lichtreclames kan aanbieden.

Mocht u er na het lezen van dit nieuwsbericht ook van overtuigd zijn dat uw buiten lichtreclame zijn aandacht verdient, klik dan hier voor een scherpe offerte.

Want bij Haco Lichtreclame is de verkoop pas de eerste stap op weg naar een lange, prettige relatie. En dat is niet alleen in uw belang, maar ook in ons belang. Wij leren u graag kennen.