088-4226-088 info@haco.nl

In samenwerking met Burger King is onlangs de nieuwste lichtreclame styling van start gegaan in Waalwijk. Van menubak tot bewegwijzering tot gevelreclame; met een breed scala aan producten wordt de complete signing in en om het pand door Haco ingevuld. Zie het complete eindresultaat in deze foto’s.
Burger King vestiging in een nieuw jasje. Pand en omliggende terrein zijn helemaal in de huisstijl betrokken. Nieuw ontworpen verlichte bewegwijzering, LED-verlichte menubakken, doosletters, zuilen en ronde lichtbakken zorgen voor een prima zichtbaarheid.
Het houdt meestal niet op bij gevelreclame. Ook de LED-verlichte menubakken en lichtlijnen bij de balie’s zijn door Haco verzorgd. Het Assortiment en de prijzen zijn in full-colour gedrukt op verwisselbare dia’s.
De restyling van Burger King levert mooie gevelaanzichten op. Duidelijk is te zien hoe compleet en uniform de nieuwe huisstijl is. Lichtlijnen accentueren de gevels. Het gebruik van unieke, nieuw ontwikkelde elementen zorgt voor een opvallend geheel.

Menu Lichtbakken
Lichtreclame