088-4226-088 info@haco.nl

Lichtreclame voor Hunkemöller Amsterdam. Omdat licht moet strelen.

Aandacht trekken.
Aandacht trekken is soms makkelijk, soms moeilijk. In de Amsterdamse Kalverstraat moet je van goede huize komen om de aandacht van het publiek te trekken. Het bijna legendarische Hunkemöller is samen met Haco Lichtreclame de uitdaging aangegaan. De binnen- en buitenverlichting hebben warme kleuren en sensuele vormen. De sfeer verleidt zoals de lingerie en andere onder en badkleding van Hunkemöller moet verleiden. Subtiel maar overtuigend.

 

Neonreclame Stay Wild
Instore reclame

Lingerie en verlichting: De ultieme test.

Door de uitgekiende verlichting ontstaat er een warme, intieme, maar ook luxe sfeer. Een sfeer om in weg te dromen. Een beleving met een prettig rafelrandje van mild glimlachende decadentie, van hedonisme. Van stijl en klasse. Een sfeer die tot aankopen verleidt. Verlichting, goede verlichting, vraagt om een concept, om inspiratie. Het is een investering die lonend is. Want emotie, dat is in de dameskledingwereld nog altijd de belangrijkste koop impuls.

Bij Hunkemöller beseft men zich dat het de droom van elke vrouw is om er zo goed mogelijk uit te zien.

De verlichtingsbeleving in de Hunkemöller vestigingen is daar op afgestemd. Want niets is zo passie dodend als lingerie uitkiezen onder keihard TL licht. Haco Lichtreclame werkt in opdracht van bedrijven met een eigen huisstijl, maar als er door lokale omstandigheden aanpassingen gedaan moeten worden aan zo’n doordacht verlichtingsconcept, dan heeft Haco Lichtreclame daar de kennis en mogelijkheden voor. Want een verlichtingsconcept moet even oogstrelend zijn als lingerie.

 

Website: Hunkemöller