088-4226-088 info@haco.nl

Voor Miss Etam produceerde Haco onlangs deze mooie ronde lichtbakjes, passend bij de nieuwe huisstijl. Subtiele reclame’s als deze komen goed tot hun recht in elk straatbeeld en kunnen ook prima op een monumentale gevel zonder storend te worden. De nieuwe gevelreclames zijn inmiddels al te bewonderen in Meppel, Zwolle, Amersfoort en Eindhoven. De rest van de vestigingen wordt de komende periode van de nieuwe lichtreclames voorzien.

Ook binnen bestaande winkelformules en binnen winkelcentra kunnen subtiele lichtbakken als deze prima toegepast worden. Zorgvuldig afgewerkte kwaliteit en goede egale verlichting met LED’s zorgen ervoor dat ook inpandig deze lichtreclame naadloos aansluit met de rest.

De eerste vestiging van Miss Etam waarbij de nieuwe ronde lichtbakken werden toegepast staat in Meppel. Met de ronde vorm van de lichtbak is een creatieve invulling van de beschikbare ruimte mogelijk.

Nieuwe signing voor Miss Etam. De nieuwe ronde lichtbakjes zorgen voor precies de goede uitstraling. Een subtiele gevelreclame die lekker herkenbaar is en geen afbreuk doet aan de achterliggende gevel.

lichtbak rond
Lichtbakken