088-4226-088 info@haco.nl

Begin dit jaar werkte Haco mee aan de verhuizing van Bert Story naar een nieuwe locatie. De bekendste BMW dealer van Nijmegen en omgeving was het oude pand aan de Lagelandseweg ontgroeid.

De naam werd gewijzigd van “Bert Story” naar “Story”, gevolgd door de plaatsnaam in kwestie, om zo de nadruk te leggen op goede service in de regio. Medio 2016 werd begonnen met de verhuizing naar nieuwbouw aan de Neerbosscherweg. Een pand dat geheel werd gebouwd volgend de recente retailstandaarden van BMW met een speciale focus op de beleving van de modellen. Eén van de hoofdzaken daarbij is het gebruik van meer glas voor betere lichtval. De transparante look en feel, waarbij werknemers niet langer in aparte kantoren zitten en men kan plaatsnemen aan de Isetta Bar, midden tussen de auto’s. In februari 2017 werd het pand officieel geopend met een groot feest.

Haco werkte met gepaste trots mee met de aankleding van dit nieuwe pand. Haco verzorgde de gevelreclame, bewegwijzering en overige lichtreclame, waaronder items in de nieuwe MINI huisstijl. De laatste kenmerkt zich door het terugbrengen van de kleuren en kaders op het pand. Een versoberde look; less is more hier. En zoals in de huisstijl ook specifiek wordt beoogd: het geheel is in evenwicht. BMW en MINI modellen staan weliswaar in aparte showrooms, maar zijn toch met elkaar verbonden in deze formule.

MINI gevel
Lichtreclame Nijmegen